foto

Gregor Gillespie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rubenesque (TV film)
Slunce nad Leithem
Sviňák
2011 Perfect Sense
2009 No Holds Bard (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
2007 Hallam Foe

TV seriály

2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Svobodný otec (TV seriál)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)

Dokumentární

2013 Beverly Hills Pawn (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Just for Laughs (TV pořad)
2004 The Xtra Factor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky