foto

Sergio Fantoni

  • nar. 7.8.1930 (89 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Accidental Detective, The
2000 Accidental Detective, The
1988 Coscienza di Zeno, La (TV film)
1987 Architektovo břicho
Obyčejné nehody
1986 The Fifth Missile (TV film)
1983 Si elle dit oui... je ne dis pas non
1980 Lulù (TV film)
Un reietto delle isole (TV film)
1978 Assassino al sole
1976 Inconveniente, L'
1974 Anna Karenina (TV film)
Chica y un señor, Una
E cominciò il viaggio nella vertigine
Le hasard et la violence
1973 Krvavé ruce zákona
1971 El hombre de Río Malo
Sacco a Vanzetti
1970 Hnízdo
1967 Ďábelsky Váš
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
1965 Do Not Disturb
Von Ryanův Expres
1964 Cadavere per signora
Velká nevěra
1963 Caterina di Russia
Kali-Yug, déesse de la vengeance
Nejkratší den
Tajemství indického chrámu
The Prize
1962 Deset Italů na jednoho Němce
Tiro al piccione
1961 Gioventù di notte
Man nennt es Amore
Morte di un bandito
1960 Byla noc v Římě
Esther and the King
Il peccato degli anni verdi
Impiegato, L'
Já, delfín
Najatý vrah
Notte del grande assalto, La
Seddok, l'erede di Satana
1959 Bitva o Marathon
Caterina Sforza, la leonessa di Romagna
Ercole e la regina di Lidia
1955 Io sono la primula rossa
1954 Vášeň
1953 Capitan Fantasma
1951 Meravigliose avventure di Guerrin Meschino, Le
1950 Leone di Amalfi, Il
Paolo e Francesca

TV seriály

1999 Fine secolo (TV seriál)
1998 Provincia segreta (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1989 Mission: Eureka (TV seriál)
1986 Tiroir secret, Le (TV seriál)
1985 Chobotnice 2 (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
1982 Delitto di stato (TV seriál)
1975 Traccia verde, La (TV seriál)
1974 Consigliere imperiale, Il (TV seriál)
1973 Lungo il fiume e sull'acqua (TV seriál)
1963 Giuseppe Verdi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky