foto

Josephine Decker

  • nar. 1981

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

  • 2020 -Shirley (Nejlepší film sekce Encounters)

Sundance FF

  • 2020 -Shirley (Velká cena poroty za nejlepší hraný film)

Hong Kong IFF

Režijní filmografie

Filmy

2020 Shirley
2018 Madeline's Madeline
2016 Collective: Unconscious
2014 Thou Wast Mild and Lovely
2013 Butter on the Latch

TV seriály

2020 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Stav nouze (E06)

Dokumentární

2017 Flames
2008 Bi the Way

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Madeline's Madeline