foto

Natalia Klimas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vztek
2009 Morganovi
2008 Ramona's New Dresser

TV seriály

2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Gra pozorów (S05E08)
Testament (S05E07)
Zabójczy gaz (S05E05)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Ukradený portrét (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace