foto

Natalia Klimas

  • nar. 1983
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vztek
2009 Morganovi
2008 Ramona's New Dresser

TV seriály

2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty saganek (S13E12)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Gra pozorów (S05E08)
Testament (S05E07)
Zabójczy gaz (S05E05)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pod powiekami (S16E06)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
2012 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Ukradený portrét (S01E05)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky