foto

Shammy Dee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Runaways

TV seriály

2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Miluju New Jersey (S04E03)
2005 Menciův svět (TV seriál)

TV pořady

2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace