Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o každoroční předávání filmových cen od televizní společnosti MTV. V roce 2009 pořadem provází Andy Samberg, který si nebere vůbec žádné servítky s herci, jež se předávání zúčastnili. Za běžnou součást MTV Awards se také dá považovat parodování filmových hitů. Nyní se to přeneslo například na filmy STMÍVÁNÍ, MILIONÁŘ Z CHATRČE, PŘEDČÍTAČ, ale také STAR TREK. (Ferry)

(více)

Recenze (16)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Opravdu bezchybná show, která pod taktovkou Andyho Samberga jede jak cyp...sice skoro všechny ceny shrábl Twilight (mám za to, že i za Nejlepší film VŠECH DOB...ne, to kecám, ale kdyby tam ta kategorie byla, tak nepochybuju, že by to Twilight shrábl), ale who gives a fuck. Když se na podiu objeví Forrest Whittaker a zpívá o svém dickovi v krabici, tak je rázem vše odpuštěno. A nezapomínejte, že v sálu je povoleno prdět! ()

Ferry 

všechny recenze uživatele

Skvělé předávání cen, až na ten podle mě trapný výstup Sutherlanda, bylo všechno moc pěkně udělaný. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto pořadu se budu těšit na každou šou Andyho Samberga. Ten člověk je neskutečný šílenec. "If you played Edward Cullen, throw your hands in the air." ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Určitě za několik let nejvydařenější show, je vidět, že správný moderátor udělá hodně, protože Andy Samberg byl úžasněj. Vtipných věcí tam bylo dost a abych alespoň nějaké vyzvedl - jednoznačně Jim Carrey; otvírací sestřih; předávání ceny Benu Stillerovi; v neposlední řadě Brüno. Na Miley Cyrus a její Hannah Montanu jsem ještě neměl tu "čest" narazit, ale co předvedla tady, no to je jednoznačně na přesprdel i s ohledem na její věk (no možná tím ještě více) v době konání akce 16 let. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Brüno tohle vyhrál na celé čáře (ať to bylo nacvičené nebo ne, je mi to jedno) a Andy také nebyl špatný... ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Stejně jako před dvěma lety, je to zase celý velký promo na Transformers, takže tady máme Baye, Megan, Shiu. exklusivní ukázku super akční scény z filmu. Zac Efron a Robert Pattinson jsou to nejhorší co se v téhle době dá ve filmu vidět. A zkratovitě co tu bylo : J.J. Abrams hrající na piano, živej Eminem (který se po hodně dlouhý době vrací) a neskutečná popularita Twillight zůstává nadále záhadou - až na Kristen, která je awesome, cool byl i polonahej "Bruno" padající na Eminema, který se následně sebral a odešel - sám nevim jestli to bylo nahraný nebo ne, WTF - Forest Whitaker zpívá s LeeAnn Rimes, sprostě rapující Hayden Pannentierre uvádí nový Best WTF moment - kategorie, která na Oscarech prostě chybí, ačkoliv neoficiálně ji tam vidím každý rok :-))), nudně uvedená triem z HP ještě unuděnější ukázka, dále ještě otřesněji rozpačitě úvedli hvězdy z Twillight nový trailer na pokračování, ačkoliv ten trailer nevypadal tak špatně a možná by film mohl být zábavnější jak "jednička", Kiefer Sutherland mající hysterický záchvat úzkosti předává cenu Benu Stillerovi - moc vtipné to nebylo, ale zahrané výtečně, Jim Carrey vyhrál cenu - je to král králů co se týká humoru, jediná opravdu odpovídající cena za tenhle večer... letos to bylo slabší, ale pořád zábavné pokoukání.. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, protože se to celkově povedlo, ale "objevila se tam" Twiglight sága + Zac Efron a Miley Cyrus, tedy skutečná kulturní elita Amíků, ze které se mi ale chce blinkat. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi táto show páčila (bez ohľadu na to, kto vyhral...), pretože to títi týpci vedia robiť. Ale najlepšie okamihy boli jednoznačne tieto: The Opener (ten neskutočný talent na paródiu tak dokonale napasovanú do ozajstných filmov), poďakovanie za Best Kiss (jednoznačne to malo atmosféru aj vtipné zakončenie:-), poďakovanie Kristen Stewart ("Naozaj to bolo také trápne, ako som si myslela, že to bude." :-) a posledný, nie však kvalitatívne, Jim Carrey a jeho vnútorný monológ zakončený vetou prehováracou do duše poľnohospodárov. Hej - a skoro som zabudla - Bruno v lone véééľmi nas*atého Eminema. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Najlepšie MTV Movie Awards čo som zatial videl a v porovnani s ostatnymi ročnikmi aj najzabavnejšia. Jedine čo sa tomu da vyčitať su slabši hudobny hostia. Ale tato šou neni o hudbe takže to neni podstatné. ()

D.awi.d 

všechny recenze uživatele

U téhle show se zrodila moje averze vůči Stmívání. Pištící a ječící krávy, co všechny přehlasovaly. Naštěstí se Brüno seznámil s Eminemem. ()

monikka87 

všechny recenze uživatele

Tak dobre som sa na odovzdávaní nejakých cien už dávno nebavila... jednotlivé výstupy boli super, Andy Samberg ako moderátor a porcia zábavy vďaka Kristen :) Samotné výsledky sú len prehľadom kto má aký veľký fanklub, takže to vidím na ťaženie Twilightu ešte na ďalšie 2, možno 3 roky. ()

White-Man 

všechny recenze uživatele

Na tuhle show jsem se koukal jen z jediného důvodu. Tím byla světová premiéra nového spotu na Transformery 2. Ale musím říci, že show to je opravdu výborná :-) je vidět, že někdo má skvělé nápady, jak show oživit. Už úvodní sestřih filmů, kde hlavní roli hraje hlavní moderátor je prostě sranda. V mysli mi také zůstala píseň „Cool guys don't look at explosions“. Jediná věc, která mě štvala, byla výhra pro mě absolutně nezajímavých filmů. ()

Reklama

Reklama