foto

Adam Countee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
The Union of the Wizard & The Warrior (S02E09)
Venetian Nights (S02E08)
Spring Break (S02E07)
další epizody (9)
Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Konečná (S01E09)
Gin (S01E08)
Kniha dobra (S01E07)
další epizody (9)
Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
Trick (E07)
Kiss (E02)
2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
The King (S02E03)
Silicon Valley (TV seriál)
The Blood Boy (S04E05)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Výlet (S01E03)
Silicon Valley (TV seriál)
Meinertzhagenova brašna (S03E03)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy's Birthday (S01E17)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Thanksgiving (S01E06)
Zpátky do školy (TV seriál)
Studium nedostupné (S03E19)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Studia moderního stěhování (S03E07)
Úvod do politologie (S02E17)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Aerodynamika pohlaví (S02E07)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Skvělé zprávy (TV seriál)
Předávání cen (S02E04)
Carol terčem šikany (S01E09)
Medvěd útočí (S01E02)
2002 American Dreams (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky