foto

Emily Seresin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Neviditelný
2019 I Am Woman
2016 Whoever Was Using This Bed
2015 Strangerland
2012 Dead Europe
2011 The Hunter
2009 Kluci jsou zpět
2008 Emerald Falls (TV film)
Informátor (TV film)
2007 Clubland
2006 48 Shades
Ticho (TV film)
Ztraceni v divočině
2004 Everything Goes
Oyster Farmer
Salto do života
2003 Nepíchejte do Frankieho
Spadl z oblaků
2000 Opičí maska
1999 Ruce pryč
Strange Planet
1998 Praise
1995 Lucinda, 31

TV seriály

2016 Cleverman (TV seriál)
2015 The Principal (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky