foto

Pedro Hernández

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Carry You With Me
Operación Camarón
2019 Terminátor: Temný osud
2018 Cría puercos
Tiempo de lluvia
Traición
2017 Sinvivir
2015 Břímě
2013 La banqueta
2012 Morelos

TV seriály

2019 En el corredor de la muerte (TV seriál)
2018 Aquí en la Tierra (TV seriál)
Falco (TV seriál)
Falsa Identidad (TV seriál)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2012 La Teniente (TV seriál)
Paramedicos (TV seriál)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
Minondo, Los (TV seriál)
2007 Bellezas indomables (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Sinvivir
2013 La banqueta

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky