Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (155)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mnohopostavových a dějomacatých vyjebávacích napínačů, které jednoho neuprudí xmrti, popřípadě neskončí nějakým scénárasistickým chaosem či myslomrdem, vyjebávajícím akorát tak s divákem, je jako vysokoškolsky vzdělaných cigošů.  Téměř kompletní partička z Contratiempa v čele se záživně matoucím matadorem dávkování informací - Pavlem - opět svérázným rukopisem dokázala uklohnit z mnoha přeqapivých ingrediencí totálně zábavné, výživné a lehce stravitelné gaspáčo, ba dokonce zlidštit a zesvižnit předlohu vyhlášeného grafomanského uspávače hadů a profesionálního nudila Babrala Kolena, což je v praxi téměř nemožné. Osvěžující, nehtohryzně gradující osmihodinový scénáristický a herecký koncert zcela bez volných konců a bez jediného negra či nechutně zotročeného Aztéka. Fuj, nediverzitní, unikulturní rasistické svinstvo bez sluníčkového poselství nových pořádků, okamžitě tvůrce ostrakizovat, zničit jim kariéry a pryč s tím z éteru! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo má na svojom konte už také skvosty, že nič iné ako top kvalita sa od neho nedá očakávať. Milujem jeho prekombinovanosť, hoci v Nevine tomu už dával riadne zabrať. Logické diery ale vôbec neodradzovali, lebo ten moment, keď si človek sadne zo zvratu na riť prekonáva všetko nelogické. A záver pekne vysvetlí celý ten princíp neviny. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Španělé a prostitutky, z toho začíná být silný Netflixovský pouto. Nevina má ale i dobrou předlohu od Harlana Cobena, slušnej režijní tah, Euforicky zábavný minimedailonky postav a silný dámský charaktery. Škoda jen, že Mario Casas je se svou jedinou obličejovou polohou castingová šlápota mimo. A to u hlavního hrdiny paranoidního thrilleru vadí fest. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Opravdu kulervoucí jako Contratiempo, El Cuerpo nebo Záhadná bouře byly pouze první dva díly, jinak je to "jenom" hodně nadprůměrná detektivka, po které člověk jako po zmíněných filmech nečumí nevěřícně ještě pět minut do zdi. Ale pět hvězdiček si to zaslouží, něco takového se přece jen vidí s bídou párkrát za rok. 90% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Španělsko mi sem sype jeden seriál za druhým a já nestačím zírat, jak kvalitně svoji práci odvádí. Možná, že mě jednoho dne přestane bavit postava mírně labilní, svéhlavé detektivky s bolestnou minulostí a nasupeným výrazem. Zatím ale ne, zatím mě to baví a chci víc. Hlavní postava, tedy Nevinný, mě iritoval a vzbuzoval ve mně sympatie zhruba stejnou měrou. A já jsem za to ve finále ráda, protože o co víc chybělo charisma jemu, o to víc vynikly ostatní postavy. Krásně propracovaný scénář s nečekanými zápletkami. Dobře napsané, zahrané i zrežírované. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama