foto

Karol Vosátko

  • nar. 7.9.1965 (54 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 City Agent
Filmoviedky: Nočný trezor (TV film)
1997 Niekedy by som ťa zabila (TV film)

TV seriály

2016 Baštrng (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Projekt Alfa (E10)
2006 Mafstory (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mosty Gesharim - Sima Martausová (koncert)
2017 Marián Varga 70 (koncert)
2008 Wanastowi Vjecy Turné Best Of 20 let (video kompilace)
1996 15 rokov Elánu (koncert)

TV pořady

2019 Priateľ pes (TV pořad)
2010 ...a just (dohoda možná) (TV pořad)
2007 SOS 100 - Narodeninový špeciál (TV pořad)
2006 Best of S.O.S., The (TV pořad)
2004 Best of S.O.S. - Peťa Polnišová, The (TV pořad)
SOS (TV pořad)
1998 Pevnosť Boyard (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Separ & SEPRP - KPR (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2019 Matrix (divadelní záznam)
2016 Frida - Maľovať a milovať (divadelní záznam)
2002 English is easy, Csaba is dead (divadelní záznam)
1998 Jawa nostalgická (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1984 A keď som stretol lásku (TV film)
Lásky dar (TV film)

TV seriály

1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Divadelní záznam

1990 Jarné prebudenie (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

2019 Matrix (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky