foto

Lukáš Hrdý

Biografie

Lukáš Hrdý (1985) nejprve studoval strojní fakultu ČVUT a vedle rovnic psal i povídky, a básně. Nastoupil na FAMU, katedru scenáristiky, a začal psát scénáře, a protože nenašel režiséra, natočil si film Moje sestra (2010) sám. Dále režíroval, napsal a sestříhal několik videoklipů, reklam a upoutávek a také krátké filmy Hanspaulka! (2011) a Vzdáleni prachu (2012). V současné době touží vydat básnickou sbírku a natočit celovečerní film, aniž by se zadlužil.

Festival krátkých filmů Praha

Režijní filmografie

Filmy

2017 Zlatý devadesátky (studentský film)
2015 Hex Games (amatérský film)
2014 Sousedé (studentský film)
2012 Superman (studentský film)
Vzdáleni prachu (studentský film)
2010 Moje sestra (studentský film)
2009 Revolvery nejsou co bývaly (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)

Dokumentární

2011 HANSPAULKA! (studentský film)

Hudební videoklipy

2014 Bek Ofis - Ledoborci (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Krvavé pohádky (studentský film)
2017 Zhola nic (studentský film)
Zlatý devadesátky (studentský film)
2014 Sousedé (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Krvavé pohádky (studentský film)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Světozor (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sousedé (studentský film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace