foto

Elfriede Beutner-Schels

  • nar. 1918
  • zem. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1974 Hau drauf, Kleiner
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1971 Wie ich ein Neger wurde
1963 Die Abrechnung (TV film)
1962 Der kleine Lord (TV film)

TV seriály

1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)
1959 So weit die Füße tragen (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky