foto

Andreas Seyferth

  • nar. 2.2.1945 (75 let)
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2005 Catering (studentský film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
1983 Dorothée, danseuse de corde (TV film)
1978 Místo činu - Pouť (TV film)
1977 Ein Tisch zu viert (TV film)
Místo činu - Tři oprátky (TV film)
1975 Baby Hamilton oder Das kommt in den besten Familien vor (TV film)
König Heinrich IV. (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
Revolte im Erziehungshaus (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1971 Oliver (TV film)
1970 Abseits (TV film)
1969 Das Vermächtnis (TV film)
Ich bin ein Elefant, Madame

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1984 Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
Patrik Pacard (TV seriál)
Tegtmeier (TV seriál)
1981 Steckbriefe (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1997 Legenden (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky