foto

Vladimir Litvinov

  • nar. 15.3.1951 (68 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Polcarstva za ljubov (TV film)
2008 Hon na Werwolfa
Trudno byť Mačo
2007 Medvěžja ochota
2003 Russkij specnaz
2000 Kapitánská dcerka
1996 Poslední potomek
1994 Prochindiada 2
1993 Zoloto partii
1992 Groza nad Rusju
1991 Tělochranitěl
1990 Garem Stěpana Gusljakova
1988 Ně zabuď ogljanuťsja (TV film)
Za vsjo zaplačeno (TV film)
1986 Plata za proyezd
1985 Černý šíp
1977 Zolotaja mina

TV seriály

2019 Podsudimyj (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (13)
2018 Matrjoška (TV seriál)
Na rassvetě (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (6)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Cirk ujechal (S02E44)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Džuna (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Penelopa (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2009 Ochota na Vervolfa (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Strachovočnyj variant (S01E05)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky