foto

Haruka Igawa

  • nar. 29.6.1976 (43 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kamoshirenai Joyûtachi (TV film)
2011 Freeter, Ie o Kau. SP
Tōkyō Kōen
2009 Dear Doctor
2008 Ikigami
Team batista no eikó
Tokijská sonáta
2007 Hannin ni tsugu
Zó no senaka
2006 Kurai tokoro de machiawase
Mizuči
Woman's Island (TV film)
Óoku
2005 Daiteiden no joru ni
Hinagon
2004 69
Ki no umi
2003 Hontou ni Atta Kowai Hanashi 2003 (TV film)
2002 Dog Star
Mokka no koibito
Tokyo.Sora
2001 Rodinné pouto

TV seriály

2017 Kizoku Tantei (TV seriál)
Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
2016 Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
2015 Ryusei Wagon (TV seriál)
2013 Garasu no le (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
2010 Ayashiki bungô kaidan (TV seriál)
Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2008 Room of King (TV seriál)
2007 Kodoku no Kake (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Busu no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
Džundžó kirari (TV seriál)
2005 Ruri no šima (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Kougen e Irasshai (TV seriál)
2002 Psycho Doctor (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Kaidan - Horror Classics (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky