foto

Miguel Rellán

  • nar. 7.11.1943 (75 let)
    Tetuan, Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tiempo después
Tono Menor
2016 Villaviciosa de al lado
2015 Zanic
2014 40 aniversario
Las ovejas no pierden el tren
2013 Ilusión
2011 Beze slov
2008 Animales de compañía
Sangre de mayo
2007 Días de cine
2004 El chocolate del loro
2002 Cuando todo esté en orden
Revolución
2001 No te fallaré
2000 ¡Ja me maaten...!
1999 Síndrome Martins, El
1998 Perdón, perdón
1997 En brazos de la mujer madura
Pomatené srdce
1996 Zahradníkův pes
1993 Todos a la cárcel
1992 El maestro de esgrima
1991 Cómo ser mujer y no morir en el intento
Día que nací yo, El
1990 Ach, Carmelo!
1989 Amanece, que no es poco
Bajarse al moro
Mujer de tu vida: La mujer inesperada, La (TV film)
Palomin útěk
Černé ovce
1988 Aire de un crimen, El
Jarrapellejos
Nejzábavnější hra
Španělský vojáček
1987 Cara de acelga
El bosque animado
La vida alegre
Terroristas
1986 El Hermano bastardo de Dios
El Viaje a ninguna parte
Teta Róza
1985 Buď nevěrná a nedívej se s kým
Luces de bohemia
Marbella, un golpe de cinco estrellas
Vieja música, La
Za svitu měsíce
1984 Café, coca y puro
Dos mejor que uno
Todo va mal (TV film)
1983 El crack II
1982 Asesinato en el Comité Central
Corazón de papel
Estoy en crisis
Femenino singular
J.R. contraataca
Le llamaban J.R.
Power Game
Úl
1981 Adulterio nacional
Aventuras de Enrique y Ana, Las
Crack, El
Demasiado para Gálvez
Habibi, amor mío
1980 El hombre de moda
La patria del rata
1978 Soldados
Solos en la madrugada
1977 Klub sebevrahů (TV film)
Mala racha (TV film)

TV seriály

2017 Tiempos de guerra (TV seriál)
Los cañones del Gurugú (E13)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
další epizody (13)
Vergüenza (TV seriál)
2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
2012 Fenómenos (TV seriál)
Historias robadas (TV seriál)
2011 Plaza de España (TV seriál)
2008 Dos de mayo - La libertad de una nación (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Regenta, La (TV seriál)
1990 Don Rock (TV seriál)
1985 Goya (TV seriál)
1984 Teresa de Jesús (TV seriál)
1983 Sonatas (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace