foto

Karin Bierbaum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Ein Sommer an der Algarve (TV film)
Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
2018 Urlaub mit Mama (TV film)
2017 Ein Schnupfen hätte auch gereicht (TV film)
Hausbau mit Hindernissen (TV film)
2016 Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
Léto na Sicílii (TV film)
2015 Das Kloster bleibt im Dorf (TV film)
2013 Léto v Portugalsku (TV film)
Sommer in Rom (TV film)
2012 Léto v Alsasku (TV film)
Léto ve Skotsku (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Nepatrné lži (TV film)
Vier Tage Toskana (TV film)
2007 Fast ein Volltreffer (TV film)
2006 Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Jantar nosí štěstí (TV film)
Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
Láska pod africkým sluncem (TV film)
Suche Mann für meine Frau (TV film)
2003 Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
1999 Oskar und Leni

TV seriály

2019 Die Klempnerin (TV seriál)
Wer nach Rache strebt, hält seine eigenen Wunden offen (E10)
Im großen Ganzen verliert das Kleine (E08)
Am meisten Angst haben wir vor dem Leben (E06)
2007 Post Mortem (TV seriál)
Das Geständnis (S01E02)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Vražda a hudba (E14)
2001 Die Biester (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky