foto

Fuddle Bagley

  • nar. 17.6.1931 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 J.D.'s Revenge
Podivný pátek
The Monkey Hu$tle
The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Darktown Strutters
Hot Neon
1972 Trick Baby
1970 Dirtymouth

TV seriály

1983 Small & Frye (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Righteous Apples, The (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1978 Baby, I'm Back (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Návrat z vězení (S01E19)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky