foto

Philip Michael Thomas

  • nar. 26.5.1949 (70 let)
    Columbus, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Fate: Smrtící sdělení
1994 Řeka kamenů
1993 Vydírání v Miami
1992 Extralarge 2: Dělovka (TV film)
Extralarge 3: Černá magie (TV film)
Extralarge 4: Jo-Jo (TV film)
Extralarge 6: Živý terč (TV film)
1991 Extralarge 1: Černý a bílý (TV film)
Extralarge 5: Miamský zabiják (TV film)
Extralarge: Magic Power (TV film)
Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (TV film)
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
1988 Wizard of Speed and Time, The
1986 Boj o Jenny (TV film)
Charlie Barnett's Terms of Enrollment
1982 Hey Good Lookin'
Ot Kain
1979 Lawman Without a Gun (TV film)
Temnota
Valentine (TV film)
1978 Beasts Are on the Streets, The (TV film)
Death Drug
1976 Hombre de los hongos, El
Sparkle
1975 Coonskin
Mr. Ricco
1974 Black Fist
1973 Hra čísel
Toma (TV film)
1972 Come Back, Charleston Blue
Stigma

TV seriály

1997 My jsme andělé (TV seriál)
1989 Miami Vice (TV seriál)
Too Much, Too Late (S05E21)
Leap of Faith (S05E20)
Miracle Man (S05E19)
další epizody (15)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Line of Fire (S05E06)
Borrasca (S05E05)
Bad Timing (S05E04)
další epizody (19)
1987 Miami Vice (TV seriál)
The Rising Sun of Death (S04E09)
Like a Hurricane (S04E08)
Missing Hours (S04E07)
další epizody (22)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
Streetwise (S03E10)
Baby Blues (S03E09)
další epizody (22)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Back in the World (S02E10)
Bought and Paid For (S02E09)
další epizody (21)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Little Prince (S01E11)
Give a Little, Take a Little (S01E10)
Glades (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2018 Whitney - a.z.
2002 Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
2001 Miami Vice: The E! True Hollywood Story (TV film)
1988 Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 Vydírání v Miami

Host

TV pořady

2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Battle of the Network Stars XVIII (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace