foto

Jon Ariño

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sapos y culebras
2011 Un mundo casi perfecto
2009 Hierro
2006 V temném lese
2003 Strašidelný dům
2000 Sabotage!
1999 Amor de madre
1997 Sólo se muere dos veces

TV seriály

2018 Félix (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
2005 Aída (TV seriál)

Dokumentární

2007 Film o filmu: V temném lese (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky