foto

Fritz Barth

  • nar. 1968
    Kusel, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Aphrodites Nacht

TV seriály

2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Alles wird gut (S06E16)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Životní poslání (E13)
2014 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Misslungene Rückkehr (S02E03)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der schwarze Mann (E09)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Hannah Arendt - Das Mädchen aus der Fremde (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky