foto

Igor Jeftić

  • nar. 20.11.1971 (47 let)
    Bělehrad, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Rosenheim-Cops: Der Schein trügt (TV film)
2008 Schnitzeljagd (studentský film)
2007 Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)
2004 Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
2001 Tanker (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Lebendig begraben (TV film)
1998 Finale, Das (TV film)

TV seriály

2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Geliebte Gewohnheit (S10E13)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die schreckliche Wahrheit (S01E04)
In Leipzig (S01E01)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky