foto

Jack DeLeon

  • nar. 19.12.1924
    New York, USA
  • zem. 16.10.2006 (81 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Allyson se dívá
1995 Temptress
1991 Život pod psa
1989 Violent Zone
1987 Holky z parkoviště
Milenka (TV film)
1986 Žádné strachy o prachy
1982 Stanley, the Ugly Duckling (TV film)
1980 Panenka pro štěstí
1978 Train Ride to Hollywood
1977 Choirboys, The
Halloween Is Grinch Night (TV film)
The Hobbit (TV film)
1975 A kdo ji zabije teď?
Hot Neon
Kitty Can't Help It
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film) - vyp.
1972 A Day at the White House

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Rubik, the Amazing Cube (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1976 C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1973 Emergency +4 (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 The Governor & J.J. (TV seriál)
1967 The Fantastic Four (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Allen Ludden's Gallery (TV pořad)
Della (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky