foto

Lars Becker

  • nar. 12.1.1954 (65 let)
    Hannover, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle 2 (TV film)
Nachtschicht - Cash & Carry (TV film)
Wahrheit oder Lüge (TV film)
2018 Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Reich oder tot (TV film)
2016 Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
2011 Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
2010 Amigo (TV film)
Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2006 Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Nachtschicht - Vatertag (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
2003 Nachtschicht - Amok! (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2001 Rette deine Haut (TV film)
2000 Kanak Attack
Zwei Brüder - Tod im See (TV film)
1999 Gelbe vom Ei, Das (TV film)
1996 Landgang für Ringo (TV film)
1995 Bunte Hunde
1992 Schattenboxer
1988 Kalte Sonne

TV seriály

2003 Nachtschicht (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle 2 (TV film)
Nachtschicht - Cash & Carry (TV film)
Wahrheit oder Lüge (TV film)
2018 Nachtschicht - Es lebe der Tod (TV film)
2017 Der gute Bulle (TV film)
Nachtschicht - Ladies First (TV film)
Reich oder tot (TV film)
2016 Der mit dem Schlag (TV film)
Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
Zum Sterben zu früh (TV film)
2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Schief gewickelt (TV film)
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Amigo (TV film)
Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
Schade um das schöne Geld (TV film)
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
2005 Nachtschicht - Tod im Supermarkt (TV film)
2004 Nachtschicht - Vatertag (TV film)
2003 Nachtschicht - Amok! (TV film)
Tatort - Dschungelbrüder (TV film)
2001 Rette deine Haut (TV film)
2000 Zwei Brüder - Tod im See (TV film)
1995 Bunte Hunde

TV seriály

2004 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Bei Liebe Mord (E05)
2002 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rückkehr des Teufels (E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky