foto

Shannon Keith

  • nar. 5.6.1973 (46 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bold Native

Dokumentární

2019 Care a Lot
2016 Sanctuary
2011 Rescued (TV seriál)
2007 Your Mommy Kills Animals
2006 Animal World: Our Co-Inhabitants (TV seriál)
Pod maskou
2003 Chattel

Režijní filmografie

Dokumentární

2016 Sanctuary
2010 Skin Trade
2006 Pod maskou

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Pod maskou

Host

TV pořady

2008 Issues with Jane Velez-Mitchell (TV pořad)
2006 Rescue Roundtable (TV pořad)
2003 What Not to Wear (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace