Reklama

Reklama

Ana Serradilla

Ana Serradilla

nar. 09.08.1978 (45 let)
Mexico City, Mexiko

Zajímavosti (6)

The Godmother (2024)

La viuda Negra (2014)

  • Ana Serradilla (Griselda Blanco) se problematikou obchodu s drogami nikdy příliš nezabývala – když ji však produkce kontaktovala s tím, že byla vybrána do hlavní role tohoto seriálu, tak na toto téma přečetla několik knih a zhlédla pár dokumentárních filmů. (fiLLthe3DD)

La viuda Negra (2014)

  • I přes množství „telenovelových“ prvků zobrazuje 1. série (2014) důležité události ze života Griseldy Blanco vcelku věrně – lze však zpozorovat, že postavy vůbec nestárnou a takové hlavní protagonistce (Ana Serradilla) se od začátku příběhu (70. léta) až po jeho finále (rok 2012) neobjeví jediná šedina. Děj 2. série (2016) je pak zcela fiktivní. (fiLLthe3DD)

La viuda Negra (2014)

  • Zatímco skutečná Griselda Blanco byla zastřelena poté, co absolvovala nákup u řezníka, zde tvůrci nechali Griseldu (Ana Serradilla) přežít, a tak druhá série začně přestřelkou v řeznictví, ze kterého se hrdinka dostane živá. (fiLLthe3DD)

La viuda Negra (2014)

  • Ana Serradilla (Griselda Blanco) se vyjádřila, že natáčení druhé sezóny bylo vůbec nejdrsnějším natáčením, jaké kdy zažila. Během natáčení měly být údajně problémy s pyrotechnikou. Naopak kolumbijský přízvuk byl pro Anu z celého natáčení tou vůbec nejjednodušší věcí. (fiLLthe3DD)

Herečka

Producentka

Filmy
2010

Preludio

Reklama

Reklama