foto

Ljubov Povolockaja

  • nar. 21.12.1952
  • zem. 11.11.2014 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 White Swan
2006 Puškin: Posledňaja duel
2005 Zajatci mlhy

TV seriály

2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
Čužoj rajon (TV seriál)
Provokacija (S03E30)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Revnosť (S03E16)
Strasť (S02E30)
Otrava (S02E29)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Klejmo (S02E19)
Družina (S02E11)
Spravedlivosť (S02E10)
další epizody (5)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Panaceja (S12E06)
2011 Golubka (TV seriál)
Ljubov i razluka (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Prazdnik (S01E22)
Fortočnik (S01E18)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Gornolyžnyj kurort (E24)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Zolotaja moloďož (E21)
Konkurs krasoty (E20)
Nočnoj strannik (E19)
další epizody (16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Polnolunije (S11E26)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja oseň (S03E25)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Poslednij roman korolevy (S01E05)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačij promysel (S05E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky