foto

Michael Evans

  • nar. 27.7.1920
    Sittingbourne, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.9.2007 (87 let)
    Woodland Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dvojnásobné nebezpečí
1982 Meč a čaroděj
1981 Goliath Awaits (TV film)
1979 Čas po čase
1978 Black Beauty (TV film)
1975 Death Among Friends (TV film)
1974 Oliver Twist
1970 The Challengers (TV film)
1969 Nálet tisícem letadel
1967 Riot on Sunset Strip
The Love-Ins
1966 Velký Bill
1965 The Spy with My Face - a.z.
1963 Bye Bye Birdie
1951 Appointment with Venus
1950 Blackout
Six Men, The

TV seriály

1984 Hunter (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1978 Charlieho andílci (TV seriál)
Diamond in the Rough (S02E16)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1973 Butch Cassidy (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál) - vyp.
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1950 Showtime, U.S.A. (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky