foto

Mark Cheng

  • nar. 6.10.1964 (54 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Two Thumbs Up
2014 Who Moved My Dream
2013 High Kickers
2011 The Land with No Boundary
2008 Lang ya
2007 Boj
Jiang tou
Neviditelný cíl
2006 Hak se wui yi wo wai kwai
2002 The Wesley's Mysterious File
2001 Killing Skill
2000 A Time to Win
Bad boy te gong
Dao shou
Huo zhe yan
Prostitute Killer
Resort Massacre
Tequila Sunrise
Untouchable Maniac
Xing
1999 Yeung Yuet Lau Story
1998 98 Gu huo zai: Long zheng hu dou
Long zai jiang hu
Man qing shi da ku xing zhi chi luo ling chi
Nan ren xiong nui ren home
Skrytá odměna
Xin gao yang yi sheng
Xin lian ai shi ji
1997 Chi zu jing hun
1996 Death Rim
Tai ji quan
Xie sha
1995 Special Duties Unit (TV film)
Ye xing de xie hou
Zha dan qing ren
1994 Mo deng long zheng hu dou
Mo yu zhui kong
Sha shou de tong hua
Xin nan huan nu ai
1993 1/3 qing ren
Die xue cheng shi
Guan dong tai yang hui
Hu xue tu long zhi hong tian xian jing
Ultimate Warrior
Xiang Gang qi an: Qiang jian
Xing Qi Gong Zhi Tan Bi
1992 Dou gwai jung dung yun
Foh bau dai huen jai
Gui yu de gu shi
Hei yu qun long hui
Xin long zhong hu dou
1991 Fu xing wei long
Lie huo qing chou
1990 Bian yuan sui yue
Die xue feng yun
Jiu ming xuan yan
Manchester Death Warrant
Te jing 90 II zhi wang ming tian ya (TV film)
Wu qi shi san dian
Wu ye tian shi
Xi huan de gu shi
1989 Da gong kuang xian qu
Fu gui kai xin gui
Shao nu xin
1988 American Ninja: The Magnificent
Tian luo di wang
Tian tang xue lu (TV film)
1987 Heng cai san qian wan
Xia cu da zhang fu
Xin tiao yi bai
Xiong mao
1986 Do ma daan
Tian ling ling, di ling ling
1985 Kai xin le yuan
Oi san yat ho
Těžko na cvičišti
1984 Sam sap chue lam

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace