Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Lone a John Crawford pracují pro FBI. Oba se účastní akce, při které se jim podaří zneškodnit zabijáka z organizace jakuza – Sólistu. Poté oba muži s rodinami chystají party. Někdo jim však jde po krku. Tomův dům je přepaden a Tom s celou rodinou nemilosrdně zastřelen. Nakonec je zapálen i dům. John poznává, že je to práce Sólisty, o kterém si mysleli, že ho při akci zastřelili... Po třech letech má John případ, při kterém opět narazí na tohoto zabijáka. Tentokrát Sólista navštívil přímo jakuzu a zabil spoustu jejích členů. Odešel totiž od jejich vůdce Shiroa a nyní pracuje pro jeho protivníka – mafiána Changa. Získává pro něj drahé sošky koní, které patřily právě Shiroovi. John při pátrání poznává, že šlo o loupež a určitě v ní jeli i policisté. Do města přijíždí Shiroova dcera, chce v jakuze udělat pořádek. Mezitím se John setkává přímo se Sólistou. Má sice změněný obličej, ale poznává ho. Bohužel na něj nic nemá, tak ho nemůže zatknout.... Sólista vyprovokuje rvačku a zabíjení mezi Shiroovou jakuzou a gangem Changa. Je jasné, že něco chystá. Mezi gangy dojde k velké přestřelce, které se účastní i policie. John pronásleduje Sólistu, ale ten mu uniká. Teď už je ale vše jasné: Sólista stále pracuje pro Shiroa a má za úkol úplně zlikvidovat Changovu rodinu... John se svými lidmi zatím najde plastického chirurga, který Sólistovi zhotovil poslední podobu a identifikuje ho. Sólista mezitím likviduje Changa, ale jeho ženu s dcerou zabít nedokáže. Proto musí zabít několik Shiroových mužů, aby o tom nemluvili. Do města přilétá sám Shiro. John ho navštíví a informuje ho o tom, co se stalo v Changově domě i o tom, že Sólista, který pro něj pracuje, zabil i jeho muže a nechal odejít Changovu ženu. Shiro se Sólisty hodlá zbavit... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (315)

Psema 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání roku? War. Nejhorší akční film roku? War. Nejstupidnější film roku? War. Film s nejimbecilnější pointou? War... a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Stále mě nepřestává překvapovat, jak může někdo s dvou ultimátních bijců udělat pouhopouhé máničky, které téměř vůbec nefajtí a když už se do nějakého souboje dostanou, mají po rukou tak špatnou choreografii, až člověku lezou oči z důlků. Doporučuji Atwellovi, aby se co nejdřív vrátil k natáčení záznamů z hip-hopových koncertů, protože v akčním žánru ho nic dobrého nečeká. A za ten závěr bych scénáristu nejradši přetáhl katanou přes prsty, aby zjistil, že za psaní hovadin se někdy platí. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nedívejte se na War. Nedívejte se na něj a jděte raději ven, stavte se na hlavu, cokoliv. Do deseti minut si na něj stejně nevzpomenete a navíc budete ušetřeni jedné z nejdebilnějších filmových point. War není nic jiného než špatně natočená nuda bez hlavy a paty, vykastrovaná neumětelským režisérem, co provařil úplně VŠECHNO. A Statham se s tou svou eastwoodovskou drsností a chraplavým hlasem přepracovaného telefonního operátora může jít zahrabat. Jete, je mi Tě líto. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Co to sakra mělo být? Nuda, téměř bez akce, zvrat, který jsem přiznám se vůbec nečekal, pak akční scéna, která je krátká a až trestuhodně nevyužitá, nečekané odhalení a konec. Prezence dvou akčních ikon současnosti a lákavé prostředí San Franciska prostě nedokázalo zastřít špatný scénář a mizernou režii. A já se taaaak těšil. :( ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Víc než 3 měsíce jsem měl tenhle film na 1. místě nejočekávanějších filmů. Jason Statham, Jet Li, Luis Guzmán, Devon Aoki a další známí herci. Když jsem viděl to hodnocení na ČSFD - 52%, řekl jsem si: "Sakra, asi to nebude tak dobrý, jak očekávám". Začal jsem se teda dívat na film hodně zaujatý. Po dobu filmu jsem myslel, že to snad nikdo z těch co to hodnotili ani nevideli. Parádní režie, střih, efekty i střílečky a bojové umění. Bohužel konec byl hodně zprzněný. Film 5 hvězd + posledních 5 minut 1 hvězda = 3 hvězdy ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Nemůžu pochopit tolik negativní kritiky. Jasně, žádné pořádné hlášky, příběh je malinko koprný, do toho ne moc povedený střih a šílený konec, ale zároveň má snímek výborný spád a tempo, skvělé akční sekvence a celkem dobré zvratové pasáže. Jednoduchá akční gangsterka, která mě nezklamala a celkem jsem se bavil. Statham je ale béčkový herec a měl by se vrátit k nabušené zábavné akční jízdě z Death Race nebo Crank. Ale myslím si, že toto dílo si své 3* stoprocentně zaslouží! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Spyker C8 Spyder, který řídí Jet Li, má cenu cca 300 000 dolarů. (Nedhelborn)
  • Ve scéně, kdy Rogue (Jet Li) stoupá po schodech do Shirovi (Ryo Ishibashi) kanceláře a dveře mu otevírají dva zaměstnanci, je možné zaslechnout zřetelný kovový zvuk bezpečnostní závory. Z dalšího záběru však vyplývá, že na dveřích nic takového není. (Conspi)
  • V několika následných rozhovorech Jet Li uvedl nespokojenost s filmovým výsledkem a produkcí filmu. Zašel v kritice tak daleko, že film označil slovem „sucked“. Režisérským schopnostem Phillipa G. Atwella údajně nedůvěřoval od samotného začátku a dle svých slov mizerný výsledek předpovídal již v průběhu samotného natáčení. (Conspi)

Reklama

Reklama