foto

Sang-hoon Choi

  • nar. 8.9.1954 (66 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chimibja
2005 Yeokjeonui myeong-su

TV seriály

2016 Eonjena bomnal (TV seriál)
2015 Widaehan jogangjicheo (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Hotelking (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
Nae soneul jaba (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Noran boksoocho (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2009 Cheongcheun yeochan (TV seriál)
Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Sitihol (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Saranghae euljima (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Hwangjini (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky