foto

Ji-hyo Song

  • nar. 15.8.1981 (37 let)
    Pchohang, peovincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doteo
2018 Seongnanhwangso
2017 Balambalambalam
2016 Super Express
2013 Sinsegye
2012 Jakalyi onda
2010 Keudaereul saranghamnida
2008 Ssanghwajeom
2007 Saekjeuk sigong sijeun 2
2004 Sseom
2003 Yeogogoidam 3 - yeowoo gyedan

TV seriály

2017 29geuraem (TV seriál)
Bjuimgwa leobeuleteo (TV seriál)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Anturaji (TV seriál)
2015 Gooyeochinkeuleob (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Eunggeubnamnyeo (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Kangryukban (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
Jumong (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Bēnpǎo Ba (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace