foto

Minas Hatzisavvas

  • nar. 28.10.1948
    Athens, Řecko
  • zem. 30.11.2015 (67 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rozdílné světy
2013 Miss Violence
2011 Ap' ta kokala vgalmena
Jace
Nečestný svět
2009 K' ego gia mena
2005 I oraia Eleni (TV film)
Láska na věky (TV film)
Rukojmí
2003 I triti nyhta
2002 Lilly's Story
O vasilias
2001 ...ki avrio mera einai
Akrovates tou kipou
Mia mera ti nyhta
1998 I heimerini kolymvitria Magdalini
1997 Mirupafshim
1996 Apontes
1995 I zoi enamisy hiliariko
1994 I gynaika pou epistrefei
1993 I epohi ton dolofonon
1992 Amorgos
Onirevome tous filous mou
1991 I alli opsi
Kleisti strofi
1990 To hnoudi tis nyhtas
1989 Avax
Dexiotera tis dexias
1988 Epikindyni zoni
Minis
1987 Makrothen
1985 Mia toso makryni apousia
Ta paidia tou Kronou
To kolie
1984 O erotas tou Odyssea
1982 Repo
1979 Anatoliki perifereia
1978 1922
1977 Apo ti mia akri stin alli
1974 Dyo tria pragmata
Stigmiotypa apo mia ekdromi
1973 Aporrofisi sta 257
I Anna xekourazetai
Ioannis o viaios
1972 Gia liges mono parastaseis
1970 I arhontissa kai o cow-boy
Omorfes meres
1969 Ti vasi 10

TV seriály

2009 4 (TV seriál)
2007 Amyna zonis (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Mov-Roz (TV seriál)
Pote den xereis (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
2003 Antistrofi metrisi (TV seriál)
Oneiro itan (TV seriál)
2000 Kokkinos kyklos (TV seriál)
1999 Eroica (TV seriál)
1998 Nykterino deltio (TV seriál)
1997 Agapi argise mia mera, I (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál) - vyp.
1995 Apon (TV seriál)
Dipli alitheia (TV seriál)
1994 Oi agnoimenoi (TV seriál)
1993 Anastasia (TV seriál)
1992 13o Kivotio, To (TV seriál)
Anatomia enos eglimatos (TV seriál)
1991 Oi kathreftes (TV seriál)
Thysia (TV seriál)
1989 Ellinikes istories mystiriou kai fantasias (TV seriál)
1988 Kleistoi dromoi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mideia, kreisson ton emon voulevmaton
2011 1821 (TV seriál)
2008 Ti nyhta pou o Fernando Pessoa synantise ton Konstadino Kavafi - vyp.
1992 Sygoinonies - vyp.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky