foto

Rjóko Kuninaka

  • nar. 9.6.1979 (40 let)
    Naha, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Deto - Koi to wa Donna Mono Kashira - 2015 natsu hitou (TV film)
2014 Umoreru (TV film)
2013 Adži ičimonme (TV film)
Aibó series: X Day
Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
2010 Strawberry Night (TV film)
Warau joyû (TV film)
2009 Goro's Bar (TV film)
Kansen rettó
2008 Average (TV film)
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)
Hero
Hoši hitocu no joru (TV film)
Sono toki wa kare ni yoroshiku
2006 Zenibana: Ginza hosutesu kabu batoru (TV film)
Čibi Maruko-čan (TV film)
2005 Denša otoko
2004 Blackjack ni Yoroshiku - namida no ganbyōtō-hen (TV film)
Horobi no Monokuromu (TV film)
2003 Mirâ o fuku otoko
Namahoso wa Tomaranai (TV film)
Taikoki (TV film)

TV seriály

2019 Haru: Sógó šóša no onna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2017 Kataomoi (TV seriál)
2016 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
2014 Black President (TV seriál)
Burakku puredžidento (TV seriál)
Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
2011 Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Madonna Verde (TV seriál)
Madonna verude: Musume no tame ni umu koto (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Sotsu uta (TV seriál)
Tanburingu (TV seriál)
2009 ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
2008 Kaze no gâden (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
2007 Churasan 4 (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
2005 Brother Beat (TV seriál)
Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2004 Churasan 3 (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Churasan 2 (TV seriál)
2002 Tantei Kazoku (TV seriál)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
2001 Churasan (TV seriál)
2000 Summer Snow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky