foto

William Fung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Dao mu bi ji
Xiong shou hai wei shui
2015 San cheng ji
2014 Jiu huo ying xiong
2013 Chong feng zhan jing
Xiao gong zhen wu lin
2012 Nan ren ru yi fu
Virový faktor
2010 Bad Blood
Jiang shi xin zhan shi
Rudé noci
2009 Duan zan de sheng ming
Laughing Gor zhi bian jie
Si shen sha le
2008 Nebezpečný svědek
Xia si ni
2007 Lao gang zheng zhuan
Magazine Gap Road
Mei nu shi shen
Men tu
Que sheng 3 zi mo san bai fan
Shen qiang shou yu zhi duo xing
Tie san jiao
Zhong ai
2006 Lian ai chu ge
Poslední boj
Re - cycle
Xi zhao
Zuo lin you li zhi wo ai yi jia ren
2005 Qian bei bu zui
Zao shu
2004 30 Fen zhong lian ai
Bao lie du shi
Da ban ta yi can
Wang jiao hei ye
2003 Shao nian a hu
2002 Fan shou shu te qian dui
Mou mon tai 2
Perfect Education 3
The Stewardess
Černá maska 2: Město masek
2001 Ai qing bai mian bao
Fa dian qiao jiao wa
From the Queen to the Chief Executive
Jing tian da tao wan
Lao fu zi 2001
Legenda o Zu
Nan ren san shi jiao jiao zhen
Yi ge lan du de quan shuo
Zhi fa fan fa
2000 Eternal Love
Gu yong bing
I.Q. Dudettes
The Legend of the Flying Swordsman
Xilu xiang
Yuan fen you Take 2
Yue liang de mi mi
1999 Moumantai
Xing yue tong hua
Ye cha
1998 Gu cheng bielian
Hun shen shi dan
Kontraband
Qu nian yan hua te bie duo
1997 Tenkrát v Číně a Americe
1996 Da san yuan
Tajemná schránka
Yun cai wu fu xing
Černá maska
1995 Mei you lao gong de ri zi
Yi qian ling yi ye zhi meng zhong ren
1994 Fei hu xiong shi zhi: Ji dao zhan shi
Hong mei gui bai mei gui

Dokumentární

2011 Datong, the Great Society

Herecká filmografie

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky