foto

Hilda Stark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Rat Pack (TV film)
1997 People, The
1996 Apollo 11 (TV film)
Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Psí život
1993 RoboCop 3
1992 Ztracené dítě (TV film)
1990 Image (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
1988 Perfektní úder (TV film)

TV seriály

2020 Dobrý boj (TV seriál)
The Gang Deals with Alternate Reality (S04E01)
2019 Games People Play (TV seriál)
It Happened One Night (E10)
Them That's Got Shall Get (E09)
A Wing and a Prayer (E08)
další epizody (10)
2017 Dynastie (TV seriál)
Shnilotina (S01E09)
Doušek vlastní medicíny (S01E07)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Unknown Trouble (S01E01)
Havárie (TV seriál)
Los Angeles (S02E13)
Alone Again Or... (S02E12)
Calm Like a Bomb (S02E11)
další epizody (13)
2006 Smith (TV seriál)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky