Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Náhodou filmek neni tak špatný, jak bych od zdejšího hodnocení čekal. Popravdě si filmek z minulosti vůbec nevybavuju, ale když jsem ho teď viděl, přijde mi to jako stará béčková sci-fi klasika, která nic velkolepého nenabídne, ale na jedno zkouknutí po dlouhý době vystačí. Děj filmu pokračuje a RoboCop má plné ruce práce s likvidací všech, co porušují zákon. Za mě 50% :) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kampak se to propadl akční sci-fi kult let osmdesátých? Devadesátá léta ho vyválela v hnoji lacinosti, zalila močůvkou trapnosti a navrch položila hovénko diletanství. Před lety jsem na to hleděla v nevěřícím zděšení, dnes už bych možná našla i důvody k hlasitému smíchu - kdybych ovšem nejprve našla jediný maličký důvod, proč se na tenhle průjem ubohosti podívat. 15% - asi z nostalgie, objektivní příčinu k hodnocení v kladných číslech nevidím. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Třetí RoboCop je už jen zoufalá snaha udržet při životě solidní značku (ne, nevyšlo to, následné televizní seriály už byly ostudné). Co se musí nechat, je, že se nebojí nečekaných zvratů u důležitých postav, ale jako celek už to není temná dystopie, ale prakticky parodie. OCP je tu ve smrtelném sevření japonského kapitálu se zmítající troska vedená Agentem Z z Men in Black, kterému v černohumorných scénkách skáčou manažeři z oken, fyzickými antagonisty jsou ninja kyborgové, a hlavní záporák nosí zásadně nacistickou uniformu:D Příběhově je to taková slabota, že to nezachrání ani sexy as hell vědátorka (se srdíčkem na správném místě, jak jinak;)) Jill Hennessy, která vybaví RoboCopa jetpackem. Wow. Just wow... Není divu, že na restart se čekalo dvacet let. Ode mě smířlivých 50%. Rozhodně to není jeden z nejhorších filmů všech dob, jen je to pohřeb kdysi zajímavého hrdiny. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Kontrast mezi Robocopem 3 a 1 je tím, co je tak fascinující a je krásně vidět, pro jak odlišné publikum se poptávka značky v Hollywoodu devalvovala. A ne obrazně, přeci jen nejde o adaptaci DC či Marvel komiksů. Jednička měla poselství, ale i hodně velké černé nadsázky. Co bylo v jedničce tak skvěle verhoevenovsky nadsazené, se zde o dva filmy později bere smrtelně vážně. Reklamy už se staly formalitou a prázdnou šedí, i když ta kreslená má něco do sebe. Šokující brutalita v podstatě pominula už minule a film loudí úsměv, kde je to více či úplně nezáměrné. Mohli to rovnou udělat animované a prodat do videopůjčoven, kdyby tam bylo méně smrtí, figurky by se prodávaly lépe IMHO. Stejná kategorie bizáru jako Batman a Robin - moc nepobaví, ale přesto svým způsobem stojí za to vidět. To už není Robocop, ale Robokop… ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker nám servíruje ten najhorší Robocop-film,ktorý bol do 93. roku minulého storočia nakrútený.Tešil som sa a dočkal som sa nezáživne nabytou,akcie plnou sračky,ktorá je takmer vo všetkých smeroch domrvená.Neviem,či to bol dobrý nápad nakrútiť túto akčnú slátinu a dej zasadiť do budúcnosti.PS:Najväčším sklamaním filmu bol koniec,Robocop si nasadí lietajúce krídla a začne lietať mestom.Neskutočne trapnéééé!!!!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • Když zraněný RoboCop (Robert John Burke) leží u povstalců na stole, je zřetelně vidět, jak herec v obleku dýchá a vzdouvá se mu pravidelně břicho, což by se u kyborga dít nemělo. (Stejšn)
  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)

Reklama

Reklama