foto

Nellie Sciutto

  • nar. 15.6.1964 (56 let)
    Irving, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Satanic Panic
Unplanned
2018 A Woman's Nightmare (TV film)
Cherokee Creek
2016 Pale
2015 Bad Night
2013 Liberace! (TV film)
2010 Prokletý ostrov
2009 Smile Pretty
2008 Fixing Rhonda
Haunted Echoes
2007 The Key to Reserva
2006 Skrytá identita
2004 Děti, které zachránily léto
Kdo je tvůj táta?
Letec
Meet Market
2002 Odhalený svědek
Pavoučí síť
2001 Divoké dítě
Lip Service
2000 Closet, The
1998 Někde ve městě
1997 Farmer & Chase
Gang policajtů
Mrtvý muž

TV seriály

2016 Running (TV seriál)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Hra s ohněm (S05E11)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2002 Zlobivý holky (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zabiják (S08E10)
Morální kodex (S07E13)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Damon (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Fixing Rhonda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky