foto

Tom Root

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship (TV film)
2014 Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise (TV film)
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
2010 Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV film)

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Klobouk plný viny (S28E15)
2015 Supermansion (TV seriál)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)

TV seriály

2020 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Together Again (S07E08)
2017 Americký táta (TV seriál)
Garbage Stan (S14E20)
Julia Rogerts (S14E14)
Bazooka Steve (S14E12)
2015 Supermansion (TV seriál)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Robot Chicken (TV seriál)
A Day at the Circus (S02E18)
Sausage Fest (S02E16)
Password: Swordfish (S02E10)
další epizody (4)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
S&M Present (S01E09)
Plastic Buffet (S01E04)
Gold Dust Gasoline (S01E03)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Titan Maximum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky