foto

Adam Kubišta

  • nar. 22.6.1986 (34 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 DonT Stop
Pan Jezevec (studentský film)
Ve stínu
2011 Lidice
2010 Občanský průkaz
2009 Malá pražská víla (studentský film)
Protektor
2008 Ludvík se ztratil (studentský film)
V. S. L. (studentský film)

TV seriály

2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2010 Zázraky života (TV seriál)
V žádném případě! (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky