Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

První lockdown byl nekonečný, druhý nesnesitelný a třetí úplné peklo. Nikdo nevěděl, komu hrábne dřív. Dneska už je to všechno jenom sranda a neskutečné on-line třídní schůzky jsou vysloveně komedie. Přesvědčte se o tom v desetidílném seriálu režiséra Marka Najbrta. Uvidíte, co jsme všichni žili a čemu se snad už konečně můžeme zasmát. (MALL.TV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Sám jsem zažil online školu i rodičáky, na kterých jsem byl místo rodičů, navíc jsem viděl plno vtipů, sketchů a memů na online školu, tak jsem čekal, že pořad bude těžit z mnoha různých bezva vtipů. Bohužel první díl mě nepobavil, a tak jsem tomu dal ještě jednu šanci u druhého dílu. Avšak, aby třídní schůzka nezačala ještě ani ve druhém díle je podle mě už moc. Mezitím se tam rodiče baví o různých věcech, které mě nepobavily a nejvíc prostor dostávají ti nejméně vtipní (viz. recitátor, taxikář). Objevilo se zde minimum oblíbených vtipů na téma online škola a rozhodně mohl tento pořad z toho vytěžit mnohem mnohem víc. Oba dva (a pravděpodobně i všechny další) díly se snaží končit něčím nečekaným a překvapivým, aby vás to navnadilo na další díl, ale je to dost neúčinné. Vyhodnocení: Než bejt na týhle třídní schůzce, to se radši odpojím ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Povedená krátkometrážní komedie, která správným způsobem paroduje ikonickou českou (ne)lidskost v nečekaně kruté době. Najbrt stvořil věc, kde největším plusem je samozřejmě přítomnost samých známých tváří. On sám si ale mohl odpustit potřebu všude tlačit přehnanou lásku k divadlu. Jinak veškeré džouky i rozesmutnění byly opravdu na místě. [viděno na Mall.TV] ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Nemá cenu psát komentáře k dílům jednotlivě, seriál funguje na výbornou a dal jsem ho za jeden večer. Tenhle seriál v sobě má totiž všechno, všechny ty stereotypy chování lidí u Covidu, online schůzky a debilní připojení, který u toho vždycky na TEAMSech bylo ("Slyšíš mě?" "Blbě, ale jo, nevidim tě ale!" "Co bys na mě viděl, jsem furt stejnej, a navíc jsem v pyžamu..." "Ty jdeš na poradu úseku v pyžamu?!"), i postupnou frustraci všech, když jsme byli všichni zavřený doma a nevěděli, kdy to všechno skončí. Zajímalo by mě, jestli tohle pochopí někdo za deset let, až se mu o tom bude vyprávět nebo bude koukat na tenhle seriál. Minisérie je to ale skvělá, nadsázka, která pobavila. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý počin ale len do polovice, potom sa to nejak zhodí samo seba do zbytočnej paródie. Keby to nebolo miestami také až neuveriteľne divoké a ubrala by sa zbytočná dĺžka tak to nemá chybu. Vyhodiť postavu menom Berka. A uniká mi aj význam formátu seriálu keď sú tu časti ktoré majú cca 6-11 minút.. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Prvních pět dílů mě opravdu rozesmálo, pokud by pátým dílem inteligentně skončilo tak dávám 5*. Postava paní učitelky s manželem, online v kuchyni u ledničky plné chlastu a učitelka přivázaná k židli aby online zas nevypla. Rodiče různých profesí - kadeřnice, herec, zdravotní sestra, taxikář, hostinský, ezožena i zmatená babička a k tomu lockdown... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečná venkovní scéna se natáčela u budovy Expo 58 na Letné v Praze. (SONY_)
  • Můžeme si všimnout, že pan Koudelka (Tomáš Jeřábek) není v některých záběrech, kde řídí auto, připoutaný. (SONY_)

Reklama

Reklama