foto

Marina Jakovleva

  • nar. 1.4.1959 (60 let)
    Zima, Irkutsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vybor mojej mamočki (TV film)
2007 Ironie osudu II
Žizň vrasploch
2006 Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2002 Upasť vverch
1991 Žažda strasti
1990 Sistema 'Nipel'
Stěrvjatniki na dorogach
1988 Raz, dva, gore - ně běda!
1987 Capablanca
1986 55 gradusov niže nulja
Hovoří Moskva
Nagradit (Posmertno)
Sentimentalnoje putěšestvije na kartošku
Zlovrednoje voskreseně
1985 Až naprší a uschne...
Snajpery
Tajna zolotoj gory
1984 Prodlis, prodlis, očarovaně...
1983 Dech bouře
Karanténa
Molodyje ljudi
Priznat vinovnym
Strž
Utro bez otmetok
Zděs tvoj front
Řidič autobusu (TV film)
1982 Preděl želanij
Serebrjanoje revju
1981 Bitva o Ržev
Cikánské štěstí
Lidé na močálu
Šestý, kdo jde na smrt
Вакансия
1980 Graždanin Ljoška
Létající Husaři
Odnaždy, dvadcať let spusťa
Sbor generála Šubnikova
1975 Když přichází září

TV seriály

2019 Sezon dožděj (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Žemčuga (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Něrazlučnyje podrugi (E13)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Byla ljubov (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
2009 Zastava Žilina (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Sjostry po krovi (TV seriál)
2005 Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)
2004 Diversant (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace