foto

Mike Kim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Griffinovi (TV seriál)
Stewie's First Word (S19E01)
2019 Griffinovi (TV seriál)
Absolutely Babulous (S18E03)
Family Guy Lite (S17E14)
2018 Griffinovi (TV seriál)
Married with Cancer (S17E01)
Switch the Flip (S16E17)
2017 Griffinovi (TV seriál)
Petey IV (S16E07)
Follow the Money (S16E04)
2016 Griffinovi (TV seriál)
Carter and Tricia (S15E08)
American Gigg-olo (S15E03)
An App a Day (S14E13)
2015 Griffinovi (TV seriál)
Guy, Robot (S14E03)
Dr. C and the Women (S13E13)
2014 Griffinovi (TV seriál)
The Book of Joe (S13E02)
Fresh Heir (S12E14)
2013 Griffinovi (TV seriál)
Boopa-dee Bappa-dee (S12E05)
Farmer Guy (S11E20)
2008 Griffinovi (TV seriál)
Tahle země není pro Ježíše (S07E02)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Magnificent Steven (S03E18)
Bush Comes to Dinner (S03E10)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Stewie miluje Lois (S05E01)
2005 Americký táta (TV seriál)
Star Trek (S02E08)
All About Steve (S02E03)
2001 Obloukovi (TV seriál)
Father of the Bribe (E13)
My Name Is Robbie (E12)
Please Be Genital (E11)
další epizody (8)
1999 Dilbert (TV seriál)
Elbonian Trip (S01E06)
Mission Hill (TV seriál)
1991 Ren a Stimpy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky