foto

Karol Baláž

  • nar. 14.5.1921
    Vysoká pri Morave, Československo
  • zem. 26.12.2003 (82 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Toto leto doma
1976 Sváko Ragan (TV film)
1970 Rajský plyn (TV film)
1964 Archimedov zákon
1962 Výlet po Dunaji

TV seriály

1980 Moje kone vrané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace