foto

Kostas Laskos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jablka
Mikra omorfa aloga
Ράφτης
2019 I anakrisi
In the Strange Pursuit of Laura Durand
Propletení
2018 Elefthero thema
I dexia tsepi tou rasou
Phalaenopsis Alba
Průvodce zlem
2017 Muffin
2016 Nipenthes
2015 Marionetes
Středa 4:45
2014 II
Pempti & 12
2010 Ta oporofora tis Athinas
2009 Hořký sníh (TV film)
2005 I efkoli... Lia
2004 Donáška
2001 Aionios foititis
2000 Afti i nihta meni
1990 Kleftronia me kardia
1989 Gia ena trypio pentohiliaro
Mimi i Erotiara
1988 Alt! ...psila ta podia!
I hira me ta kokkina
Moiraia anakalypsi
To protoselido...
1987 Epangelma: Antres
I gynaika tis protis selidas
I symmoria tis mavris kokkalas
Klevete kai prosefhesthe
O Mitsos tis Aravias
Oi skliroi tis Plakas
Paraxeno kalokairi
Pipis, o erotiaris
Thilykos Tkachenko
1986 Anargyros, o... gois
Gerasimos, o tsahpinis
I Ellada pote den pethainei
O ninja me tin glitsa
1985 Epiheirisi: Videokaseta
Rena, ta resta sou!
1983 Allos gia ton Paradeiso
O papa-Souzas
O papa-Souzas fantomas
O stohos
1982 To kokkino treno
1981 17 sfaires gia enan angelo
1976 O Thanasis sti hora tis sfaliaras

TV seriály

2019 Agries melisses (TV seriál)
Eden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1996 Asynitheis ypoptoi (TV seriál)
I zoi kai o thanatos tou Karavela (TV seriál)
O prigipas (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1994 Tavros me toxoti (TV seriál)
1992 Tmima ithon (TV seriál)
1990 Astynomos Thanasis Papathanasis (TV seriál)
O pateras mou o Ellinas (TV seriál)
1987 I apodrasi (TV seriál)
1983 Asteria apo homa (TV seriál)
Oikogeneia Zardi (TV seriál)

Dokumentární

1997 I zografiki tis Thessalonikis (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky