foto

Harry-Max

  • nar. 23.11.1901
    Paříž, Francie
  • zem. 13.3.1973 (71 let)
    Ivry-sur-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Nous ne vieillirons pas ensemble
Rempart des Béguines, Le
1971 Kočka
Mais qui donc m'a fait ce bébé?
Prière pour Éléna (TV film)
Vrahové pořádku
1970 Caïn de nulle part
Céleste
1969 Hibernatus
La femme-femme (TV film)
Říkejte mi Matyldo
1968 Ukradené polibky
1965 Caméra explore le temps: L'affaire Ledru, La (TV film)
1964 Comment épouser un premier ministre
1963 Aventures de Salavin, Les
Komisař Maigret zuří
1962 Caméra explore le temps: Crime sous Louis-Philippe, La (TV film)
Caméra explore le temps: Un meurtre sous Louis-Philippe, La (TV film)
Culottes rouges, Les
Jak získat úspěch v lásce
1961 Radosti velkoměsta
1960 Certains l'aiment... froide
Pierrot la tendresse
1959 La Bête à l'affût
Le Petit prof
Les Affreux
1958 À pied, à cheval et en sputnik
Cargaison blanche
Le Septieme Ciel
Milenci z Montparnassu
Miss Pigalle
1957 À pied, à cheval et en voiture
Eau vive, L'
Pařížanka
Polka des menottes, La
1956 Bonjour sourire!
Les Pépées au Service secret
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Mon curé champion du régiment
O délku hlavy
1955 Je suis un sentimental
Les Héros sont fatigués
Lola Montès
Milord l'Arsouille
1954 Cadet Rousselle
Pařížské předměstí
Případ Mauricius
1953 Belle mentalité
Esclave, L'
L'ennemi public n° 1
1952 Foyer perdu
Huitieme art et la maniere, Le
Massacre en dentelles
Plus heureux des hommes, Le
1951 Jamais deux sans trois
La Belle image
La poison
Le Plus joli péché du monde
Ma femme est formidable
1950 Lady Paname
1949 Bal Cupidon
Coeur sur la main, Le
Femme nue, La
Ferme des septs péchés, La
Millionnaires d'un jour
1948 Cartouche roi de Paris
1947 Amours, délices et orgues
Blanc comme neige
Mlčeti zlato
Monsieur Vincent
Six heures à perdre
Taverne du poisson couronné, La
1938 Farinet ou l'or dans la montagne

TV seriály

1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Saturnin (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
1966 Comment ne pas épouser un milliardaire (TV seriál)
1965 Bella a Sebastián (TV seriál)
Svatouškové (TV seriál)
1962 Belle et son fantôme, La (TV seriál)
1960 Bastoche et Charles-Auguste (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace