foto

Shaggy 2 Dope

  • nar. 14.8.1974 (45 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Big Money Rustlas
2008 Death Racers
2004 Bowling Balls
2000 Big Money Hustlas

TV seriály

2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2014 Unplanned America (TV seriál)
2009 Family Underground, A

Host

TV pořady

2007 (White) Rapper Show, The (TV pořad)
1998 Howard Stern Radio Show, The (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
WCW Monday Nitro (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)
1991 WCW Saturday Night (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)
1975 World Wide Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace