Reklama

Reklama

Aqua Teen Hunger Force

(seriál)
USA, (2000–2015), 25 h 58 min (Minutáž: 11–23 min)

Hrají:

Dave Willis, Matt Maiellaro, Bob Odenkirk, Tera Patrick, Seth MacFarlane, Scott Adsit, Rachel Dratch, Brian Posehn, Fred Armisen, Kristen Schaal, David Cross (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(138)

Tři jedineční detektivové složení z potravin v lidské velikosti řeší záhadné rébusy a zabývají se neobvyklými případy. (HBO Max)

Recenze (5)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ujetost největší. V hodně malých dávkách je to vtipné, ale smutné je, že děje epizod nejsou nijak vypointované a i směšná desetiminutová stopáž občas působí natahovaně. Ty skeče jsou samy o sobě vtipné, ale chtělo by to víc. Po zhlédnutí více dílů jsem si ale zvyknul a fakt se mi to zalíbilo. Měsíčňani rulezzz. ()

WAGHiSS 

všechny recenze uživatele

"Why is anything ANYTHING?!" (S01E01 Rabbot) Tak to všechno začalo, konec v nedohlednu. Naštěstí (ne náhodou bydlí trio ANIMOVANÝCH food monsters a Carl v SOUTH Jersey). ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších psycháren. Lahodné 12minutové jednohubky doporučuji zakončit výživnou večeří v podobě filmu. Můžu vřele doporučit, i když někomu by tenhle typ humoru nemusel sedět (obří rappující pavouk v plenkách, 8-bitový Měsíčňani, Plutoňané a lítající hranolky - imho delikátní kombinace) ()

perutman 

všechny recenze uživatele

Už po shlédnutí první minuty prvního dílu, kde se objevil Rainbowmaker 400 a já jsem spadnul pod stůl, mi bylo naprosto jasné, že to bude stejně skvělé jako film. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama