foto

Mascha von Kreisler

  • nar. 1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tal der Skorpione
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2014 Es ist alles in Ordnung (TV film)
2012 Das Hochzeitsvideo

TV seriály

2019 Der Lehrer (TV seriál)
...nimm dein Schwert mit! (S07E10)
Ok, in der Tonlage klingt das schon irgendwie dramatisch... (S07E08)
Okay, ihr wollt'n Kind? Könnt ihr haben (S07E07)
další epizody (6)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
Sie sind doch gar kein Veganitarier! (S06E09)
další epizody (9)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
Ist es der Jagdtrieb, weil Säbelzahntiger ausgestorben sind? (S05E08)
další epizody (10)
2006 Na čem záleží (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky